Projecten

Duurzame huisvesting met DOC17

Het uit handen geven van een bouwproject vraagt om vertrouwen. U geeft immers inzicht in uw financiƫn en uw bedrijfsprocessen. Inmiddels hebben we al van diverse opdrachtgevers dit vertrouwen mogen ontvangen. In onderstaand overzicht ziet u een dwarsdoorsnede van opdrachtgevers uit diverse branches. Van (semi)overheid tot productiebedrijven.

Nieuwbouw Gezondheidscentrum De Lutte

Middenin de dorpskern verrijst het moderne Gezondheidscentrum DeLutte. DOC17 verzorgt hier het duurzaam bouwmanagement voor.

Meer over dit project

Transformatie woontoren Esreyn

Binnenkort wordt het kantorencomplex in het Esreyn boven de Albert Heijn getransformeerd naar een appartementencomplex met energielabel A. Reden voor de transformatie naar een woonfunctie is de veranderende marktvraag in Hengelo.

Meer over dit project

Transformatie Pure Energie

Het voormalige Ondernemershuis op het Kennispark in Enschede ondergaat een forse transformatie. Na afronding van het bouwproces moet het totaal gerenoveerde kantoorgebouw ruimte bieden aan de werknemers van Raedthuys en Pure Energie.

Meer over dit project

Transformatie Techniekhuis

Het monumentale fabriekspand van FlowServe aan de Lansinkesweg in Hengelo krijgt een nieuwe bestemming. Op de locatie waar vroeger de pompen van Stork werden gemaakt, krijgen toekomstige installateurs, schilders en bouwvakkers ruimte voor hun opleiding. DOC17 begeleidt deze transformatie.

Meer over dit project